ΣΟΥΦΛΕΔΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
150γρ. κουβερτούρα
125γρ.μαργαρίνη
2 κρόκους αυγών
2 αυγά
60γρ.ζάχαρη
60γρ.αλεύρι
Λιώνουμε την κουβερτούρα και ρίχνουμε μαζί και το βούτυρο.Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη τους κρόκους και τα αυγά.Όταν αφρατέψουν προσθέτουμε το αλεύρι και το μείγμα της κουβερτούρας ανακατεύοντας απαλά με μια κουτάλα.Μοιράζουμε το μείγμα σε φορμάκια (βουτυρομένα και αλευρομένα) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 6' στους 230C.Μπορούμε να κρατήσουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 μέρες και να τα ψήσουμε όποτε θέλουμε.Ταιριάζουν τέλεια με παγωτό βανίλια ειδικά αν τα ζεστάνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου