ΚΑΡΙΟΚΕΣ
250γρ. μαργαρίνη
450γρ.πτι-μπερ(περασμένα στο μπλέντερ σε σκόνη)
500γρ.καρύδια ψιλοκομμένα
1 νεροπότηρο άχνη ζάχαρη
3 κουτ.σούπας κακάο
1 φλ.του καφέ κονιάκ
1 βανίλια
800γρ. κουβερτούρα για την επικάλυψη
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα τυλίγουμε σα σαλάμι σε μια λαδόκολλα.Βάζουμε το σοκολατένιο σαλάμι στην κατάψυξη να παγώσει πολύ καλά.Όταν το βγάλουμε το κόβουμε σε φέτες 1εκ. πάχος και το βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.Αραδιάζουμε τις καριόκες σε λαδόκολλα και τις παγώνουμε και πάλι στη συντήρηση του ψυγείου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου