English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ



ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

1 κιλό πορτοκάλια
1 κιλό ζάχαρη

   Πλένουμε τα πορτοκάλια καλά (επειδή θα χρησιμοποιήσουμε και τη φλούδα ) και τα κόβουμε σε ροδέλες 1εκ. πάχος και μετά σε τέταρτα.Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα πορτοκάλια, το χυμό που έβγαλαν όταν τα κόβαμε και τη ζάχαρη.Τα βράζουμε για 30'-40' σε μέτρια φωτιά.Γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα όσο είναι ζεστή η μαρμελάδα

Για την αποστείρωση βάζων βλέπε: http://spitikesgeuseis.blogspot.com/2011/05/blog-post_07.html











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου