English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ

ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ


2 κούπες τριμμένη τομάτα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1/2 κ.γ. ζάχαρη
αλάτι.πιπέρι,ρίγανη
λίγα φύλλα βασιλικό
1/2 κούπα λάδι
1 κ.γ. πάστα τομάτας


     Καίμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε τη σάλτσα να πήξει βράζοντας.Στο τέλος ρίχνουμε το βασιλικό και σβήνουμε.Αν μας περισσέψει σάλτσα τη διατηρούμε στο ψυγείο για 4 μέρες ή τη βάζουμε στην κατάψυξη για 2 μήνες. 

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου