3 αυγά
1 πράσινη πιπεριά
1 μικρή ντομάτα
2 φέτες γκούντα
4 κ.σ. λάδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1 πράσινη πιπεριά
1 μικρή ντομάτα
2 φέτες γκούντα
4 κ.σ. λάδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Σε δύο κουτάλιες λάδι μαραίνουμε σε σιγανή φωτιά την πιπεριά και τη ντομάτα που έχουμε ψιλοκόψει.Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και μόλις πιει τα υγρά της η ντομάτα αφαιρούμε από το τηγάνι σε ένα άλλο σκεύος και βάζουμε το υπόλοιπο λάδι να κάψει.Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.Μόλις η ομελέτα πάρει χρώμα τη γυρίζουμε,βάζουμε στη μια πλευρά τη σάλτσα,από πάνω το γκούντα και τη διπλώνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου