ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ
150γρ. κουβερτούρα
180γρ. βούτυρο
150γρ ζάχαρη
3 αυγά
90γρ. αλεύρι
180γρ.καρύδια
Λιώνουμε σε μπεν-μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο.Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και ρίχνουμε μέσα το μείγμα της σοκολάτας ,το αλεύρι και τα καρύδια ανακατεύοντας απαλά.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι τετράγωνο 24Χ24εκ. και αδειάζουμε το μείγμα.Ψήνουμε στους160C-170C για 25 λεπτά ακριβώς.Όταν βγάλουμε το κέικ από το φούρνο είναι ακόμα ρευστό.Το κόβουμε όταν έχει κρυώσει καλά.
150γρ. κουβερτούρα
180γρ. βούτυρο
150γρ ζάχαρη
3 αυγά
90γρ. αλεύρι
180γρ.καρύδια
Λιώνουμε σε μπεν-μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο.Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και ρίχνουμε μέσα το μείγμα της σοκολάτας ,το αλεύρι και τα καρύδια ανακατεύοντας απαλά.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι τετράγωνο 24Χ24εκ. και αδειάζουμε το μείγμα.Ψήνουμε στους160C-170C για 25 λεπτά ακριβώς.Όταν βγάλουμε το κέικ από το φούρνο είναι ακόμα ρευστό.Το κόβουμε όταν έχει κρυώσει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου