ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΙΜΑ
1/2 κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι(ψιλοκομμένο)
1 κούπα τριμμένη τομάτα
1 κ.σ. πάστα τομάτας
1 κ.γ. ζάχαρη
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
μοσχοκάρυδο
1/3 κούπα ελαιόλαδο
1 κύβο βοδινό προαιρετικά
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τον κιμά.Όταν είναι έτοιμος ο κιμάς ρίχνουμε το κρεμμύδι να μαραθεί.Προσθέτουμε τη σάλτσα και την πάστα τομάτας,το νερό και όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για 20 λεπτά.Αν θέλουμε βάζουμε έναν κύβο βοδινού προαιρετικά.
Ιδανική σάλτσα για ζυμαρικά και για παστίτσιο.
1/2 κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι(ψιλοκομμένο)
1 κούπα τριμμένη τομάτα
1 κ.σ. πάστα τομάτας
1 κ.γ. ζάχαρη
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
μοσχοκάρυδο
1/3 κούπα ελαιόλαδο
1 κύβο βοδινό προαιρετικά
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τον κιμά.Όταν είναι έτοιμος ο κιμάς ρίχνουμε το κρεμμύδι να μαραθεί.Προσθέτουμε τη σάλτσα και την πάστα τομάτας,το νερό και όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για 20 λεπτά.Αν θέλουμε βάζουμε έναν κύβο βοδινού προαιρετικά.
Ιδανική σάλτσα για ζυμαρικά και για παστίτσιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου