English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΑΓΩΤΑ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ


1 φυτική σαντυγί
1 ζαχαρούχο
2 κούπες γάλα
200 γρ.λιωμένη κουβερτούρα
8 πτι-μπερ σπασμένα

   Χτυπάμε πολύ καλά τη σαντυγί με το ζαχαρούχο.Προσθέτουμε λίγο-λίγο το γάλα.Στο τέλος ρίχνουμε μέσα το τριμμένο μπισκότο,τη λιωμένη κουβερτούρα  και ανακατεύουμε. 
    Αδειάζουμε το μείγμα σε ανοξείδωτο σκεύος και το βάζουμε στην κατάψυξη.Μετά από 1 ώρα το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει.Αυτή τη διαδικασία την κάνουμε 4-5 φορές για να μη πιάσει πάγο το παγωτό και για να είναι απαλό στην υφή του.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου