1/2 λάχανο σε κομμάτια
1 κρεμμύδι σε φετάκια
1 κούπα ντομάτα τριμμένη
ή 1 κ.σ. πάστα ντομάτας
1/3 κούπα άσπρο ρύζι
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι,πάπρικα
προαιρετικά :
1-2 κόκκινες καυτερές πιπερίτσες
Ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το λάχανο να μαραθούν.Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα,σκεπάζουμε με νερό και βράζουμε για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το λάχανο.Προσθέτουμε το ρύζι και τις πιπερίτσες(προαιρετικά),και βράζουμε για 15 λεπτά ακόμη.
Εύκολο,νόστιμο,γρήγορο και χειμωνιάτικο!!!
1 κρεμμύδι σε φετάκια
1 κούπα ντομάτα τριμμένη
ή 1 κ.σ. πάστα ντομάτας
1/3 κούπα άσπρο ρύζι
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι,πάπρικα
προαιρετικά :
1-2 κόκκινες καυτερές πιπερίτσες
Ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το λάχανο να μαραθούν.Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα,σκεπάζουμε με νερό και βράζουμε για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το λάχανο.Προσθέτουμε το ρύζι και τις πιπερίτσες(προαιρετικά),και βράζουμε για 15 λεπτά ακόμη.
Εύκολο,νόστιμο,γρήγορο και χειμωνιάτικο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου