English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΑΛΜΥΡΕΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ(ΔΑΧΤΥΛΑ)

Για 10 φλογέρες:
5 φύλλα για μπακλαβά
10 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα
10 φέτες γκούντα
σπορέλαιο για το τηγάνι
  
   Κόβουμε τα φύλλα στη μέση.Βάζουμε στην μια άκρη το γκούντα και από πάνω το ζαμπόν.Διπλώνουμε στα πλαϊνά το φύλλο και τυλίγουμε σε φλογέρες.Στο τέλος περνάμε την άκρη με λίγο νερό για να κολλήσει κλείνοντας.Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ή αν δεν πρέπει να φάμε τηγανητά τα περνάμε από αντικολλητικό τηγάνι ελαφρώς βουτυρωμένο.
Καταπληκτικό ορεκτικό ότι πρέπει για μπουφέ!!!
Καλή επιτυχία!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου