English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΥΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

2 ψαρονέφρια 
χυμό από ένα πορτοκάλι
1.κ.γ. μέλι
1 σφηνάκι κονιάκ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
1 σφηνάκι νερό 


  Κόβουμε το ψαρονέφρι σε ροδέλες.Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό και βάζουμε μέσα το ψαρονέφρι να μαριναριστεί για 2 ώρες.
  Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζουμε καλά το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές χωρίς να προσθέσουμε καμία λιπαρή ουσία.Τέλος ρίχνουμε στο τηγάνι και τη μαρινάτα μαζί με ένα σφηνάκι νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει τα υγρά του και να μείνει μια δεμένη σάλτσα.Το μέλι βοηθάει τη σάλτσα να δέσει.
  Ταιριάζει με πουρέ,πιλάφι ακόμα και πατάτες τηγανητές.
Καλή επιτυχία και καλή μας όρεξη!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software