English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΦΑΣΟΛΑΔΑ

ΦΑΣΟΛΑΔΑ 


1 πακέτο φασόλια
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πράσινη πιπεριά
2 καρότα
σέλινο
μαϊντανό
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
2 κ.σ. ντοματοπελτέ
ελαιόλαδο


      Μουσκεύουμε από το βράδυ τα φασολιά σε κρύο νερό αφού τα έχουμε καθαρίσει.Το πρωί τα βάζουμε να βράσουν.Όταν δούμε ότι αρχίζουν να μαλακώνουν (περίπου μετά από 45 λεπτά γιατί δεν είναι όλα τα φασόλια βραστερά),βάζουμε μέσα και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλάτι που μπαίνει στο τελείωμα.Βράζουμε για 30 λεπτά ακόμα και η φασολάδα μας είναι έτοιμη.
     Αν έχετε ξεχάσει να μουσκέψετε τα φασόλια βάλτε τα να πάρουν μία βράση και σβήστε το μάτι της κουζίνας αφήνοντας τα έτσι για μισή ώρα.Μετά μπορείτε να τα μαγειρέψετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software