English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

700γρ. χοιρινή τηγανιά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά σε φετάκια
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
1/2 κούπα ελαιόλαδο
300γρ. ντοματίνια
1 κ.σ. πάστα ντομάτας
500γρ. κους-κους
5 κούπες νερό


   Τηγανίζουμε το κρέας και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά.Όταν μαραθούν ρίχνουμε τα ντοματίνια,την πάστα ντομάτας και το νερό.Μόλις πάρουν βράσει προσθέτουμε το κους-κους.Βράζουμε  για 15 λεπτά σε σιγανή φωτιά,σβήνουμε και αφήνουμε το κους-κους να πιει τα υγρά του.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου