ΦΡΑΟΥΛΑ
500γρ. φράουλες χωρίς το κοτσάνι
κομμένες σε κομμάτια
450γρ. ζάχαρη
600ml. βότκα
1 ξύλο βανίλιας σχισμένη στη μέση
Βάζουμε τις φράουλες με τη ζάχαρη και το ξύλο βανίλιας σε ένα βάζο το σφραγίζουμε και το αφήνουμε σε σκιερό μέρος για 4 μέρες.Που και που ανακινούμε το βάζο .Την τέταρτη μέρα σουρώνουμε και προσθέτουμε στο σιρόπι της φράουλας τη βότκα.Αν το λικέρ σας φανεί αδύνατο προσθέστε και άλλη βότκα.Αν θέλετε το ξύλο βανίλιας το αφήνετε μέσα στο λικέρ.
κομμένες σε κομμάτια
450γρ. ζάχαρη
600ml. βότκα
1 ξύλο βανίλιας σχισμένη στη μέση
Βάζουμε τις φράουλες με τη ζάχαρη και το ξύλο βανίλιας σε ένα βάζο το σφραγίζουμε και το αφήνουμε σε σκιερό μέρος για 4 μέρες.Που και που ανακινούμε το βάζο .Την τέταρτη μέρα σουρώνουμε και προσθέτουμε στο σιρόπι της φράουλας τη βότκα.Αν το λικέρ σας φανεί αδύνατο προσθέστε και άλλη βότκα.Αν θέλετε το ξύλο βανίλιας το αφήνετε μέσα στο λικέρ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου