ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ
1 κιλό μοσχάρι ελιά ή σπάλα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
μοσχοκάρυδο
κανέλα
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
1 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.σ. ντοματοπελτές
ελαιόλαδο
1 κύβο βοδινό προαιρετικά
Ροδίζουμε το κρέας καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Σκεπάζουμε το κρέας με νερό και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλάτι που θα το βάλουμε στο τέλος.Σιγοβράζουμε για 2 ώρες περίπου.Συνοδεύουμε με τηγανίτες πατάτες ή πιλάφι ή πουρέ.
1 κιλό μοσχάρι ελιά ή σπάλα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
μοσχοκάρυδο
κανέλα
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
1 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.σ. ντοματοπελτές
ελαιόλαδο
1 κύβο βοδινό προαιρετικά
Ροδίζουμε το κρέας καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Σκεπάζουμε το κρέας με νερό και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλάτι που θα το βάλουμε στο τέλος.Σιγοβράζουμε για 2 ώρες περίπου.Συνοδεύουμε με τηγανίτες πατάτες ή πιλάφι ή πουρέ.
πρέπει να είναι super... Μιάμι.. θα το δοκιμάσω το σαββατοκύριακο
ΑπάντησηΔιαγραφήείναι πολύ νόστιμο φαγητό κατάλληλο για τραπέζι κυριακής , τραπέζια γενικώς αλλά και μπουφέ ειδικά αν το κρέας είναι κομμένο σε μπουκιές.
ΑπάντησηΔιαγραφή