English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ


1 κιλό μοσχάρι ελιά ή σπάλα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
μοσχοκάρυδο
κανέλα
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
1 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.σ. ντοματοπελτές
ελαιόλαδο
1 κύβο βοδινό προαιρετικά


      Ροδίζουμε το κρέας καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Σκεπάζουμε το κρέας με νερό και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλάτι που θα το βάλουμε στο τέλος.Σιγοβράζουμε για 2 ώρες περίπου.Συνοδεύουμε με τηγανίτες πατάτες ή πιλάφι ή πουρέ.

2 σχόλια:

  1. πρέπει να είναι super... Μιάμι.. θα το δοκιμάσω το σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι πολύ νόστιμο φαγητό κατάλληλο για τραπέζι κυριακής , τραπέζια γενικώς αλλά και μπουφέ ειδικά αν το κρέας είναι κομμένο σε μπουκιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή