ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
2 αυγά
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ. άσπρο ξύδι
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κούπα σπορέλαιο
αλάτι,πιπέρι
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το σπορέλαιο.Ρίχνουμε το σπορέλαιο σιγά-σιγά με σταθερή ροή.Η μαγιονέζα μας είναι έτοιμη και μπορούμε να την διατηρήσουμε για 4 μέρες στο ψυγείο.
Μπορούμε να φτιάξουμε και ροζ μαγιονέζα προσθέτοντας και σε 1 κούπα μαγιονέζα 1 κ.σ. κέτσαπ.
2 αυγά
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ. άσπρο ξύδι
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κούπα σπορέλαιο
αλάτι,πιπέρι
Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από το σπορέλαιο.Ρίχνουμε το σπορέλαιο σιγά-σιγά με σταθερή ροή.Η μαγιονέζα μας είναι έτοιμη και μπορούμε να την διατηρήσουμε για 4 μέρες στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου