ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
4 αυγά
4 φρέσκα κρεμμύδακια (ψιλοκομμένα)
2-3 φύλλα δυόσμο (ψιλοκομμένο)
λίγο λάδι
αλάτι και πιπέρι
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τζιγαρίζουμε τα κρεμμύδακια ρίχνουμε το δυόσμο και τα αυγά.Περιμένουμε να κοκκινίσει η ομελέτα από κάτω και τη γυρίζουμε και από την άλλη.
Πολύ ωραία και φρέσκια ομελέτα, ευχαριστώ!
ΑπάντησηΔιαγραφή