ΣΚΟΡΔΟ(έτοιμο να χαλάσει;)
Έχουμε αγοράσει σκόρδα και έχουν ξεκινήσει να χαλάνε ή να φυτρώνουν; Για να μην τα πετάξουμε τα καθαρίζουμε, τα βάζουμε σε ένα βάζο και γεμίζουμε το βάζο με ελαιόλαδο.Φυλάσσουμε το βάζο στο ψυγείο.Μπορούμε να βάλουμε μέσα και ρίγανη ή δενδρολίβανο.Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το λάδι αφού θα έχει τη μυρωδιά του σκόρδου.
Ετικέτες
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΒΑΖΩΝ
(1)
ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ
(1)
ΑΥΓΑ- ΟΜΕΛΕΤΕΣ
(5)
ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
(1)
ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
(59)
ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
(3)
ΔΡΟΣΕΡΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
(10)
ΕΥΚΟΛΑ ΦΑΓΗΤΑ
(20)
ΕΥΚΟΛΑ ΓΛΥΚΑ
(34)
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
(24)
ΖΥΜΕΣ
(12)
ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ
(62)
ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ
(34)
ΚΙΜΑΣ
(19)
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
(12)
ΚΟΥΝΕΛΙ
(3)
ΚΡΕΜΕΣ
(4)
ΚΡΕΠΕΣ
(3)
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
(59)
ΛΑΔΕΡΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ
(26)
ΛΙΚΕΡ
(5)
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
(8)
ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ
(10)
ΜΕΖΟΥΡΕΣ
(1)
ΜΟΣΧΑΡΙ
(27)
ΜΠΑΧΑΡΙΑ
(2)
ΜΠΕΣΑΜΕΛ
(1)
ΜΥΣΤΙΚΑ
(15)
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
(41)
ΟΜΕΛΕΤΕΣ
(7)
ΟΡΕΚΤΙΚΑ
(33)
ΠΑΓΩΤΑ
(5)
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ
(6)
ΠΙΤΕΣ
(7)
ΠΙΤΣΑ
(1)
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
(13)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ
(9)
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ
(43)
ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΩ...;
(12)
ΡΥΖΙ-ΟΣΠΡΙΑ
(10)
ΣΑΛΑΤΕΣ
(18)
ΣΑΛΤΣΕΣ
(12)
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ
(21)
ΣΟΥΠΕΣ
(10)
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ
(1)
ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
(6)
ΣΩΣ
(1)
ΤΟΥΡΤΕΣ
(4)
ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ
(1)
ΧΟΙΡΙΝΟ
(15)
ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
(21)
ΨΩΜΙΑ
(3)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου