ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΙ
500γρ. κεράσια
400γρ.ζάχαρη
1/2 κούπα νερό
1 σφηνάκι κονιάκ
Πλένουμε και αφαιρούμε το κουκούτσι από τα κεράσια.
Βάζουμε σε ένα σκεύος όλα τα υλικά να βράσουν για 15 λεπτά.Αφαιρούμε τα κεράσια και αφήνουμε το σιρόπι να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει.Μετά ενώνουμε τα κεράσια με το σιρόπι να βράσουν για 3 λεπτά μαζί.Αποσύρουμε από τη φωτιά.Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε παγωτά ή σε στραγγιστό γιαούρτι.
500γρ. κεράσια
400γρ.ζάχαρη
1/2 κούπα νερό
1 σφηνάκι κονιάκ
Πλένουμε και αφαιρούμε το κουκούτσι από τα κεράσια.
Βάζουμε σε ένα σκεύος όλα τα υλικά να βράσουν για 15 λεπτά.Αφαιρούμε τα κεράσια και αφήνουμε το σιρόπι να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει.Μετά ενώνουμε τα κεράσια με το σιρόπι να βράσουν για 3 λεπτά μαζί.Αποσύρουμε από τη φωτιά.Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε παγωτά ή σε στραγγιστό γιαούρτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου