600 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 ζαχαρούχο
1 φακελάκι ζελατίνη 10γρ.
100 γρ. κρύο νερό
1/2 κούπα βραστό νερό
2 πακέτα digestive
3 κ.σ. γεμάτες μαργαρίνη
Με ένα σύρμα χτυπάμε το στραγγιστό με το ζαχαρούχο.Σε 100 γρ. νερό μουλιάζουμε για λίγο τη ζελατίνη και μετά ρίχνουμε μέσα το βραστό νερό και ανακατεύουμε γρήγορα.Ενώνουμε τα δύο μείγματα.
Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και μετά πλάθουμε με τη μαργαρίνη.Απλώνουμε σε ένα σκεύος και βάζουμε από πάνω το μείγμα γιαουρτιού σιγά-σιγά.Βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσει.Σερβίρουμε με ότι μαρμελάδα μας αρέσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου