Τη συνταγή έδωσε ο Ν.Κούρτης
1 πακέτο φαρφάλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
250 ml κρέμα γάλακτος
400 γρ. τόνος κονσέρβα
στραγγισμένος
2 σφηνάκια βότκα
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
βασιλικός ψιλοκομμένος
μαϊντανός ψιλοκομμένος
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
Βράζουμε τις φαρφάλες,και πριν αποχύσουμε κρατάμε 1/2 κούπα από το νερό τους.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε καλά το κρεμμύδι και το σκόρδο.Σβήνουμε με τη βότκα και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος.Μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε τον τόνο και τις φαρφάλες.Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βραστό νερό,τη παρμεζάνα,το βασιλικό,το μαϊντανό αλάτι και πιπέρι.
Ευχαριστώ το φίλο Νίκο Κούρτη που μου έδωσε αυτή τη συνταγή!!!!!!!
Φωτογραφία εδώ:http://yfrog.com/mge3fcj
1 πακέτο φαρφάλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
250 ml κρέμα γάλακτος
400 γρ. τόνος κονσέρβα
στραγγισμένος
2 σφηνάκια βότκα
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
βασιλικός ψιλοκομμένος
μαϊντανός ψιλοκομμένος
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
Βράζουμε τις φαρφάλες,και πριν αποχύσουμε κρατάμε 1/2 κούπα από το νερό τους.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε καλά το κρεμμύδι και το σκόρδο.Σβήνουμε με τη βότκα και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος.Μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε τον τόνο και τις φαρφάλες.Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βραστό νερό,τη παρμεζάνα,το βασιλικό,το μαϊντανό αλάτι και πιπέρι.
Ευχαριστώ το φίλο Νίκο Κούρτη που μου έδωσε αυτή τη συνταγή!!!!!!!
Φωτογραφία εδώ:http://yfrog.com/mge3fcj
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου