2 φύλλα σφολιάτας
400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
3-4 πράσα ψιλοκομμένα
200 γρ. φέτα τριμμένη
αλάτι,πιπέρι
2 αυγά
ελαιόλαδο
βιτάμ
Τσιγαρίζουμε ελαφρά, σε ελάχιστο ελαιόλαδο και 1 κ.σ. βιτάμ, τον κιμά.Προσθέτουμε το πράσο και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το τυρί,τα αυγά,αλάτι και πιπέρι.Ανακατεύουμε.Σε ένα ταψί στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας,το βουτυρώνουμε και το τρυπάμε σε πολλά σημεία για να μη φουσκώσει στο ψήσιμο.Αδειάζουμε το μείγμα του κιμά και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.Βουτυρώνουμε,χαράσουμε σε κομμάτια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45-50 λεπτά.
Και καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου