500γρ. ψαρονέφρι
λάδι
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
λεμόνι
Κόβουμε το κρέας σε πολύ λεπτά φετάκια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχει κάψει πολύ καλά ρίχνουμε το ψαρονέφρι και το αφήνουμε να ψηθεί ανακατεύοντας.Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε το λάδι ,το λεμόνι,το αλάτι,το πιπέρι και τη ρίγανη.Ο γύρος μας είναι έτοιμος.Μπορούμε να ψήσουμε πιτούλες και να προσθέσουμε ότι μας αρέσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου