ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΕΡΕΝΤΑ
150γρ. βούτυρο
125γρ. κουβερτούρα
1 ζαχαρούχο
4 κ.σ. κακάο
Σε μπεν-μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο.Αφού λιώσουν ρίχνουμε μέσα το κακάο κοσκινισμένο και το ζαχαρούχο.Ανακατεύουμε για να ενωθούν και η μερέντα είναι έτοιμη.Μπορούμε να στολίσουμε και κέικ ή να τη φάμε στο ψωμί.
150γρ. βούτυρο
125γρ. κουβερτούρα
1 ζαχαρούχο
4 κ.σ. κακάο
Σε μπεν-μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο.Αφού λιώσουν ρίχνουμε μέσα το κακάο κοσκινισμένο και το ζαχαρούχο.Ανακατεύουμε για να ενωθούν και η μερέντα είναι έτοιμη.Μπορούμε να στολίσουμε και κέικ ή να τη φάμε στο ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου