English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΜΙΛΦΕΙΓ

ΜΙΛΦΕΙΓ


1 δόση κρέμα ζαχαροπλαστικής
1 κρέμα γάλακτος
2 φύλλα σφολιάτας
άχνη ζάχαρη


    Για την κρέμα βλέπε εδώ:
http://spitikesgeuseis.blogspot.com/2011/06/blog-post.html
    Σε δύο λαμαρίνες φούρνου στρώνουμε λαδόκολλα και πάνω βάζουμε τις σφολιάτες.Τις τρυπάμε σε πολλά σημεία και ψήνουμε στους 160C για 40-45 λεπτά.
    Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή και αφού κρυώσει η κρέμα ζαχαροπλαστικής,
τις ενώνουμε ανακατεύοντας απαλά.
    Σε ένα pyrex βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας αφού το έχουμε κόψει στο μέγεθος του σκεύους.Στρώνουμε από πάνω τη μισή κρέμα και επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά.Πάνω από την κρέμα τρίβουμε τη σφολιάτα που έχει περισσέψει και τελειώνουμε πασπαλίζοντας άχνη.
    Παγώνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software