ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
σαν τηγανιά
1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο
1/3 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
χυμό από ένα λεμόνι
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχει κάψει καλά ψήνουμε το συκώτι να κοκκινίσει από όλες τις πλευρές.Βάζουμε ελάχιστο νερό και μόλις το πιει ρίχνουμε το λάδι,αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,τον χυμό
και σβήνουμε τη φωτιά.
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου