ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
1 κιλό μοσχάρι
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 σφηνάκι κονιάκ
1/2 κούπα κόκκινο κρασί
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κ.γ. πάστα τομάτας
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
θυμάρι
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στη γάστρα και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 250C και μετά για 2 ώρες στους 180C.Ταιριάζει με πιλάφι ή με πατάτες φούρνου.
1 κιλό μοσχάρι
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 σφηνάκι κονιάκ
1/2 κούπα κόκκινο κρασί
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κ.γ. πάστα τομάτας
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
θυμάρι
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στη γάστρα και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 250C και μετά για 2 ώρες στους 180C.Ταιριάζει με πιλάφι ή με πατάτες φούρνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου