ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ
1 κούπα κοσκινισμένο αλεύ
1/2 κούπα βιτάμ
4 αυγά
λίγο αλάτι
1 κούπα νερό
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό ,το βούτυρο ,το αλάτι και τη βάζουμε στη φωτιά.
Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας δυνατά μέχρι η ζύμη να γίνει μια μπάλα που ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας
.Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και μετά από 5' ρίχνουμε τα αυγά ανακατεύοντας με συνεχώς με ξύλινη κουτάλα.Με το κουταλάκι του γλυκού ή με κάποιο κορνέ μοιράζουμε τη ζύμη σε μια λαδόκολλα και ψήνουμε στους 220C για 10-15 λεπτά.
1 κούπα κοσκινισμένο αλεύ
1/2 κούπα βιτάμ
4 αυγά
λίγο αλάτι
1 κούπα νερό
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό ,το βούτυρο ,το αλάτι και τη βάζουμε στη φωτιά.
Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας δυνατά μέχρι η ζύμη να γίνει μια μπάλα που ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας
.Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και μετά από 5' ρίχνουμε τα αυγά ανακατεύοντας με συνεχώς με ξύλινη κουτάλα.Με το κουταλάκι του γλυκού ή με κάποιο κορνέ μοιράζουμε τη ζύμη σε μια λαδόκολλα και ψήνουμε στους 220C για 10-15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου