ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ
1 κιλό φασολάκια
1 κρεμμύδι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
αλάτι,πιπέρι
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κ.σ πάστα τομάτας ή
1 κούπα τριμμένη τομάτα
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει.Προσθέτουμε τα φασολάκια (αφού τα έχουμε καθαρίσει και πλύνει) και τα αχνίζουμε για 2-3 λεπτά.Σκεπάζουμε με νερό,ρίχνουμε τη σάλτσα και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά.Αλατοπιπερώνουμε,βάζουμε το μαϊντανό(ψιλοκομμένο) και βράζουμε για 15 λεπτά ακόμα.
1 κιλό φασολάκια
1 κρεμμύδι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
αλάτι,πιπέρι
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κ.σ πάστα τομάτας ή
1 κούπα τριμμένη τομάτα
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει.Προσθέτουμε τα φασολάκια (αφού τα έχουμε καθαρίσει και πλύνει) και τα αχνίζουμε για 2-3 λεπτά.Σκεπάζουμε με νερό,ρίχνουμε τη σάλτσα και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά.Αλατοπιπερώνουμε,βάζουμε το μαϊντανό(ψιλοκομμένο) και βράζουμε για 15 λεπτά ακόμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου