ΣΠΑΝΑΚΙ
Πλένουμε και ζεματάμε το σπανάκι σε βραστό νερό για 4-5 λεπτά.Αμέσως το ξεπλένουμε με κρύο νερό και το αφήνουμε να στραγγίσει και να κρυώσει καλά πριν το βάλουμε στη κατάψυξη.Το μαγειρεύουμε χωρίς να το ξεπαγώσουμε.
Πλένουμε και ζεματάμε το σπανάκι σε βραστό νερό για 4-5 λεπτά.Αμέσως το ξεπλένουμε με κρύο νερό και το αφήνουμε να στραγγίσει και να κρυώσει καλά πριν το βάλουμε στη κατάψυξη.Το μαγειρεύουμε χωρίς να το ξεπαγώσουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου