1/2 κούπα κίτρινο ρύζι
1/2 κούπα ψιλή φακή
1/2 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
αλάτι.πιπέρι
Βράζουμε τη φακή σε σκέτο νερό για 50-55 λεπτά περίπου την ξεπλένουμε,τη σουρώνουμε και τη βάζουμε σε ένα μπολ.Βράζουμε το ρύζι για 10-15 λεπτά να είναι σπυρωτό το ξεπλένουμε, το σουρώνουμε και το βάζουμε μαζί με τη φακή.Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.Αν θέλουμε συμπληρώνουμε και άλλο ξύδι,αναλόγως πως μας αρέσει.
1/2 κούπα ψιλή φακή
1/2 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
αλάτι.πιπέρι
Βράζουμε τη φακή σε σκέτο νερό για 50-55 λεπτά περίπου την ξεπλένουμε,τη σουρώνουμε και τη βάζουμε σε ένα μπολ.Βράζουμε το ρύζι για 10-15 λεπτά να είναι σπυρωτό το ξεπλένουμε, το σουρώνουμε και το βάζουμε μαζί με τη φακή.Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.Αν θέλουμε συμπληρώνουμε και άλλο ξύδι,αναλόγως πως μας αρέσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου