1/2 κιλό σπανάκι καθαρισμένο,
βρασμένο και στραγγισμένο
1/3 κούπα άσπρο ρύζι
1 κ.σ. πάστα ντομάτας προαιρετικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 κούπα άνηθο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε το σπανάκι το οποίο αχνίζουμε ελαφρά.Βάζουμε τη σάλτσα και τον άνηθο σκεπάζουμε με νερό και βράζουμε για 10 λεπτά.Τέλος ρίχνουμε το ρύζι,αλάτι,πιπέρι και 2 κούπες νερό,χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 15 λεπτά ακόμα.
For English:http://homemadeflavors.blogspot.com/2011/10/spinash-and-ricespanakorizo.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου