English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα ντοματίνια
1/2 κούπα πελτές ντομάτας
2 πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές
αλάτι.πιπέρι,ρίγανη
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
1/2 κούπα ελαιόλαδο
4-5 πατάτες σε κομμάτια
1/2 κούπα νερό


     Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψάκι και από πάνω στρώνουμε το κρέας.Προσθέτουμε όλα τα υγρά και αλατοπιπερώνουμε.Σκεπάζουμε το σκεύος με αλουμινόχαρτο και κάνουμε μικρές τρυπούλες για να βγαίνει ο ατμός.Ψήνουμε στους 180C για 2 ώρες.









    Στο τέλος αφού ψηθεί το φαγητό μας μπορούμε να δέσουμε το ζωμό για να κάνουμε μια ελαφριά σάλτσα.

1 κ.σ. κοφτή αλεύρι
2 κούπες ζωμός


  Βάζουμε το ζωμό σε ένα κατσαρολάκι και σε σιγανή φωτιά.Διαλύουμε το αλεύρι με 2-3 κουταλιές από το ζωμό και το ρίχνουμε στο κατσαρολάκι.Ανακατεύουμε και μόλις αρχίσει να πήζει ελαφρώς αποσύρουμε από τη φωτιά.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software