English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΜΠΟΥΤΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΚΟΡΔΑΤΟ

1 1/2κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
ρίγανη,δενδρολίβανο
4-5 σκελίδες σκόρδο
   Αγοράζουμε το μπούτι άκοπο και το κόβουμε σε φαρδιές φέτες χωρίς να το χωρίσουμε εντελώς(έτσι όταν ψηθεί θα το μεταφέρουμε εύκολα στην πιατέλα μας).
   Σε μία λαδόκολλα βάζουμε το κρέας μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.Τυλίγουμε σε πακέτο και βάζουμε σε ένα ταψί με 1 ποτήρι νερό.Ψήνουμε για 2 ώρες στους 180C προσθέτοντας νερό στο ταψί αν χρειάζεται.
Λίγο πριν το τέλος σχίζουμε τη λαδόκολλα στο πάνω μέρος και αφήνουμε να ροδοκοκκινίσει το κρέας για 10 λεπτά περίπου. 




   

1 σχόλιο: