ΡΕΒΑΝΙ
6 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι αλεύρι
1 ποτήρι συμιγδάλι ψιλό
1 μπέικιν
1 βανίλια
1/2 φλ. του καφέ σπορέλαιο
Για το σιρόπι:
2 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά για 3'-4' λεπτά για να αφρατέψουν.Μετά προσθέτουμε ένα-ένα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε για να ενωθούν.Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε για 1 ώρα στους 175C.'Οση ώρα ψήνετε το γλυκό στο φούρνο βράζουμε το σιρόπι το οποίο το ρίχνουμε όσο είναι και τα δύο ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου