ΕΥΚΟΛΟ ΤΥΡΟΣΟΥΦΛΕ
1 σφολιάτα
1 κρέμα γάλακτος
4 αυγά
300γρ. gouda (τριμμένο)
300γρ. ζαμπόν (τριμμένο)
Σε ένα βουτυρωμένο pyrex στρώνουμε τη σφολιάτα και ρίχνουμε από πάνω το gouda και το ζαμπόν.Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε στο pyrex.Ψήνουμε στους 180C πάνω-κάτω ώσπου να ροδίσει.
1 σφολιάτα
1 κρέμα γάλακτος
4 αυγά
300γρ. gouda (τριμμένο)
300γρ. ζαμπόν (τριμμένο)
Σε ένα βουτυρωμένο pyrex στρώνουμε τη σφολιάτα και ρίχνουμε από πάνω το gouda και το ζαμπόν.Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε στο pyrex.Ψήνουμε στους 180C πάνω-κάτω ώσπου να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου