ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ
1-2 κιλά μπούτι χοιρινό
χυμός από ένα πορτοκάλι
χυμός από ένα λεμόνι
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 ποτηράκι λάδι
2-3 κλαδάκια δενδρολίβανο
αλάτι και πιπέρι
1/2 φλ. του καφέ μέλι
1 κ.γ. κορν-φλάουρ
Μαρινάρουμε το κρέας με τους χυμούς και το λάδι για 4-5 ώρες.Βάζουμε το κρέας σε γάστρα ή σε σακούλα ψησίματος μαζί με το σκόρδο ,το δενδρολίβανο ,τη μαρινάτα ,αλάτι και πιπέρι.Ψήνουμε για 2 ώρες στους 180C.Αλείφουμε το κρέας με το μέλι και ψήνουμε για άλλα 10'.Δένουμε το ζωμό της γάστρας με το κορν-φλάουρ.
1-2 κιλά μπούτι χοιρινό
χυμός από ένα πορτοκάλι
χυμός από ένα λεμόνι
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 ποτηράκι λάδι
2-3 κλαδάκια δενδρολίβανο
αλάτι και πιπέρι
1/2 φλ. του καφέ μέλι
1 κ.γ. κορν-φλάουρ
Μαρινάρουμε το κρέας με τους χυμούς και το λάδι για 4-5 ώρες.Βάζουμε το κρέας σε γάστρα ή σε σακούλα ψησίματος μαζί με το σκόρδο ,το δενδρολίβανο ,τη μαρινάτα ,αλάτι και πιπέρι.Ψήνουμε για 2 ώρες στους 180C.Αλείφουμε το κρέας με το μέλι και ψήνουμε για άλλα 10'.Δένουμε το ζωμό της γάστρας με το κορν-φλάουρ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου