English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ



ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ


4 φιλέτα σολωμού 
δενδρολίβανο
αλάτι και πιπέρι
ελάχιστο ελαιόλαδο


  Τοποθετούμε το σολωμό σε ένα ταψάκι με αλάτι,πιπέρι και δενδρολίβανο.Ρίχνουμε ελάχιστο λάδι γιατί ο σολωμός είναι πολύ λιπαρό ψάρι και θα βγάλει το λίπος του.Κάτι ακόμα που θα κάνει το ψάρι τρυφερό και ζουμερό είναι να το ψήσουμε κατεψυγμένο.
  Σερβίρουμε με ψητές ή βραστές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Protected by Copyscape Web Copyright Protection Software