ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
4 φιλέτα σολωμού
δενδρολίβανο
αλάτι και πιπέρι
ελάχιστο ελαιόλαδο
Τοποθετούμε το σολωμό σε ένα ταψάκι με αλάτι,πιπέρι και δενδρολίβανο.Ρίχνουμε ελάχιστο λάδι γιατί ο σολωμός είναι πολύ λιπαρό ψάρι και θα βγάλει το λίπος του.Κάτι ακόμα που θα κάνει το ψάρι τρυφερό και ζουμερό είναι να το ψήσουμε κατεψυγμένο.
Σερβίρουμε με ψητές ή βραστές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου