1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
(ελιά ή σπάλα)
1 κιλό καθαρισμένο σπανάκι
(βρασμένο)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πάστα ντομάτας
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
Βράζουμε το κρέας για 1 ώρα περίπου.Αφού βράσει το κρέας μας σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε το κρεμμύδι με το κρέας.Προσθέτουμε το βρασμένο σπανάκι,την πάστα ντομάτας και σκεπάζουμε με το ζωμό του κρέατος.Αλατοπιπερώνουμε.Βράζουμε για 10 λεπτά και έτοιμο.
Και καλή μας όρεξη!!!
(ελιά ή σπάλα)
1 κιλό καθαρισμένο σπανάκι
(βρασμένο)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πάστα ντομάτας
ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
Βράζουμε το κρέας για 1 ώρα περίπου.Αφού βράσει το κρέας μας σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε το κρεμμύδι με το κρέας.Προσθέτουμε το βρασμένο σπανάκι,την πάστα ντομάτας και σκεπάζουμε με το ζωμό του κρέατος.Αλατοπιπερώνουμε.Βράζουμε για 10 λεπτά και έτοιμο.
Και καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου