1 κουνέλι
3-4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι ,πιπέρι,ρίγανη
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1/2 κούπα ελαιόλαδο
Πλένουμε το κουνέλι και το βάζουμε σε γάστρα.Προσθέτουμε όλα τα υλικά και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.Στις δύο ώρες το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.Ψήνουμε στους 180C για 2 ώρες.Αν δεν έχουμε γάστρα μπορούμε να το ψήσουμε σε pyrex σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και τρυπημένο σε 2-3 μέρη με τη μύτη του μαχαιριού για να βγαίνει ο ατμός.
Εξαιρετικό φαγητό!!!!
3-4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι ,πιπέρι,ρίγανη
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1/2 κούπα ελαιόλαδο
Πλένουμε το κουνέλι και το βάζουμε σε γάστρα.Προσθέτουμε όλα τα υλικά και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.Στις δύο ώρες το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.Ψήνουμε στους 180C για 2 ώρες.Αν δεν έχουμε γάστρα μπορούμε να το ψήσουμε σε pyrex σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και τρυπημένο σε 2-3 μέρη με τη μύτη του μαχαιριού για να βγαίνει ο ατμός.
Εξαιρετικό φαγητό!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου