ΦΙΛΕΤΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ
1 1/2 μοσχαρίσιο φιλέτο
2 καρότα σε ροδέλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
σέλινο,μαϊντανό ψιλοκομμένα
αλάτι ,πιπέρι
4 κ.σ. βούτυρο
1 φλ. κρασί
χυμό 2 λεμονιών
1 κ.γ. αλεύρι
Ροδίζουμε το φιλέτο στο βούτυρο καλά ,το σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε μαζί και όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι.Σκεπάζουμε με νερό και σιγοβράζουμε για 2 ώρες.Βγάζουμε το κρέας σε μια πιατέλα και όταν κρυώσει το κόβουμε σε φέτες.Πολτοποιούμε το ζωμό ,τον δένουμε με το αλεύρι
και περιχύνουμε το κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου