ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ
1 γλώσσα μοσχαρίσια
1 καρότο
1 κρεμμύδι
λίγο σέλινο
αλάτι,πιπέρι
1 κ.γ. αλεύρι
Πλένουμε την γλώσσα και την τρίβουμε με αλάτι και λεμόνι.Την ξεπλένουμε και τη βάζουμε να πάρει μια βράση.Πετάμε το πρώτο νερό και τη βράζουμε ξανά με τα λαχανικά.Όταν είναι έτοιμη τη βάζουμε σε πιατέλα και μόλις κρυώσει την κόβουμε σε φέτες.Πολτοποιούμε στο μπλέντερ το ζωμό με τα λαχανικά,
τα βάζουμε πάλι στη κατσαρόλα και τα δένουμε με το αλεύρι.Περιχύνουμε με τη σάλτσα τη γλώσσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου