ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
4 κ.σ. βούτυρο
1/2 κούπα κρασί
αλάτι,πιπέρι
1 φλ. του καφέ κονιάκ
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. κορν-φλάουρ
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας.Ροδίζουμε το φιλέτο στο βούτυρο.Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε το φαγητό σκεπασμένο για 1 ώρα.Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το κονιάκ και προσθέτουμε στο φαγητό.Το σιγοβράζουμε για άλλα 10'.Βγάζουμε και κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες.Δένουμε τη σάλτσα με το κορν-φλάουρ και περιχύνουμε.
Συνοδεύεται με πιλάφι ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου