1 μεγάλο μήλο σε κομματάκια
200γρ. χαλβά σκέτο ή
με αμύγδαλο σε κομματάκια
1 κ.σ. μέλι
κανέλλα
βιτάμ
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και απλώνουμε τη μισή σε βουτυρωμένο ταψάκι.Ρίχνουμε πάνω τα κομμάτια μήλου και χαλβά.Προσθέτουμε το μέλι και κανέλλα.Σκεπάζουμε με την υπόλοιπη σφολιάτα και χαράζουμε.Ψιχαλίζουμε με λίγο νερό και βάζουμε κομματάκια βιτάμ.Ψήνουμε στους 180C για 35-40 λεπτά.
Ευχαριστώ τον Δημήτρη Χριστοφόρου για την ωραία συνταγή!!!!
ευχαριστω για την τιμη που μου εκανες να συμπεριλαβεις την συνταγη μου (της μαμας για την ακριβεια)....
ΑπάντησηΔιαγραφή