1 φιλέτο σολωμού σε φέτες
2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
ξύσμα από ένα λεμόνι
χυμό από μισό λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι νερό
αλάτι,πιπέρι
1/2 κ.γ. αλεύρι
Πλένουμε το σολωμό και τον βάζουμε σε ένα ταψάκι.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά,εκτός από το αλεύρι, και ψήνουμε για 30-35 λεπτά στους 180C.Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε σε πιατέλα.Ρίχνουμε το ζωμό που έχει μείνει σε ένα κατσαρολάκι και το δένουμε με μισή κ.γ. αλεύρι(που έχουμε διαλύσει σε μια κ.γ. ζωμό) ανακατεύοντας συνεχώς για να κάνουμε μια αραιή σάλτσα.Περιχύνουμε με τη σάλτσα το ψάρι μας.
Φανταστικό πιάτο !!!!
2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
ξύσμα από ένα λεμόνι
χυμό από μισό λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι νερό
αλάτι,πιπέρι
1/2 κ.γ. αλεύρι
Πλένουμε το σολωμό και τον βάζουμε σε ένα ταψάκι.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά,εκτός από το αλεύρι, και ψήνουμε για 30-35 λεπτά στους 180C.Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε σε πιατέλα.Ρίχνουμε το ζωμό που έχει μείνει σε ένα κατσαρολάκι και το δένουμε με μισή κ.γ. αλεύρι(που έχουμε διαλύσει σε μια κ.γ. ζωμό) ανακατεύοντας συνεχώς για να κάνουμε μια αραιή σάλτσα.Περιχύνουμε με τη σάλτσα το ψάρι μας.
Φανταστικό πιάτο !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου