1 γλώσσα μοσχαρίσια
πολύχρωμα πιπέρια τριμμένα
αλάτι
2 κ.γ. βιτάμ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού(προαιρετικά)
2 σκελίδες σκόρδο
Πλένουμε και καθαρίζουμε προσεκτικά τη γλώσσα από τριχούλες και λιπάκια.Τη βράζουμε για 1 1/2 ώρα περίπου.Τη ξεφλουδίζουμε από την πέτσα της και την κόβουμε σε φέτες.Τη βάζουμε σε ένα ταψάκι και την πασπαλίζουμε με τα πιπέρια.Ρίχνουμε αλάτι,το σκόρδο σε φετάκια,το βούτυρο,το ελαιόλαδο και τη ψήνουμε στους 180C πάνω-κάτω για 20 λεπτά περίπου.Αν θέλουμε στο σερβίρισμα στίβουμε και λεμόνι.
Καλή επιτυχία!!!
πολύχρωμα πιπέρια τριμμένα
αλάτι
2 κ.γ. βιτάμ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού(προαιρετικά)
2 σκελίδες σκόρδο
Πλένουμε και καθαρίζουμε προσεκτικά τη γλώσσα από τριχούλες και λιπάκια.Τη βράζουμε για 1 1/2 ώρα περίπου.Τη ξεφλουδίζουμε από την πέτσα της και την κόβουμε σε φέτες.Τη βάζουμε σε ένα ταψάκι και την πασπαλίζουμε με τα πιπέρια.Ρίχνουμε αλάτι,το σκόρδο σε φετάκια,το βούτυρο,το ελαιόλαδο και τη ψήνουμε στους 180C πάνω-κάτω για 20 λεπτά περίπου.Αν θέλουμε στο σερβίρισμα στίβουμε και λεμόνι.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου