500 γρ. γαρίδες
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 ντομάτα τριμμένη
4-5 φύλλα βασιλικό
1 φέτα τυρί σόγιας
αλάτι ,πιπέρι
Αφού πλένουμε τις γαρίδες τις βάζουμε να βράσουν με ελάχιστο νερό.Μόλις τραβήξουν τα υγρά σβήνουμε με το κρασί και στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί και βράζουμε για 1 τέταρτο.Σβήνουμε και ρίχνουμε μέσα τη φέτα σε κομμάτια.Αν δε νηστεύουμε μπορούμε να βάλουμε και κανονική φέτα.
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 ντομάτα τριμμένη
4-5 φύλλα βασιλικό
1 φέτα τυρί σόγιας
αλάτι ,πιπέρι
Αφού πλένουμε τις γαρίδες τις βάζουμε να βράσουν με ελάχιστο νερό.Μόλις τραβήξουν τα υγρά σβήνουμε με το κρασί και στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το τυρί και βράζουμε για 1 τέταρτο.Σβήνουμε και ρίχνουμε μέσα τη φέτα σε κομμάτια.Αν δε νηστεύουμε μπορούμε να βάλουμε και κανονική φέτα.
Ευχαριστώ τη Δήμητρα για την ωραία συνταγή της!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου