Αυτή η παντζαροσαλάτα είναι καταρχήν εντυπωσιακή κι από το χρώμα της!
Υλικά:
4 μέτρια παντζάρια, βρασμένα χωρίς τα φύλλα
1 κούπα τσαγιού μαγιονέζα
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
3 βρασμένα σφιχτά αυγά, κομμένα στα 4
3 κουταλιές της σούπας καρύδια σε κομμάτια
4 κουταλιές της σούπας λάδι
3 κουταλιές της σούπας ξύδι
σκόρδο κατά βούληση
3-4 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι πιπέρι
Εκτέλεση:
Αφού έχουμε βράσει τα παντζάρια,τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε μέτριους κύβους.
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ, την μαγιονέζα με το γιαούρτι.
Βάζουμε τα παντζάρια σε ένα μπωλ, ρίχνουμε το μίγμα μαγιονέζας-γιαουρτιού και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά χωρίς ιδιαίτερη σειρά, καλό θα ήταν τα αυγά προς το τέλος για να μην ταλαιπωρηθούν στο ανακάτεμα.
Είναι έτοιμη! Κι από χρώμα απερίγραπτη, θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους!
Καλή επιτυχία!
Με εκτίμηση,
Δήμητρα Τζαβέλλα
Υ.Γ Η φωτογραφία την αδικεί, είναι τέλεια!
Ευχαριστώ τη Δήμητρα για την ωραία συνταγή !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου