Φαγκρί
άνηθο(ψιλοκομμένο)
θυμάρι
ξύσμα και φέτες λεμονιού
ελαιόλαδο
ελαιόλαδο
Απλή και εύκολη συνταγή .Των αριθμών των ψαριών δεν τον αναφέρω ,γεμίζουμε όσα θέλουμε.Καθαρίζουμε και ανοίγουμε το ψάρι στην κοιλιά έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια τσέπη.Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον άνηθο το θυμάρι και το ξύσμα λεμονιού και γεμίζουμε την κοιλιά του ψαριού .Ψήνουμε στο grill ή στη σχάρα.
Θα μας κάνεις το τραπέζι;
ΑπάντησηΔιαγραφή