ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ
4 στήθοι κότας
2 κ..γ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο(λιωμένο)
αλάτι.πιπέρι
1 κούπα κρέμα γάλακτος
2 κ.γ. πάστα τομάτας
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο
Κόβουμε τα στήθοι στα τέσσερα και τα αλείφουμε με τη μουστάρδα και το σκόρδο. Αλατοπιπερώνουμε.Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε πολύ καλά την κότα.Ρίχνουμε 1 κούπα νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει τα υγρά του.Στο τέλος ρίχνουμε την κρέμα μαζί με την πάστα
τομάτας ,σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 4-5 λεπτά.Συνοδεύουμε με πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου